Μεταφορές Προσωπικού

Η εμπειρία μας στο χώρο της μεταφοράς προσωπικού εταιρειών - εργοστασίων, πολύχρονη και αξιόπιστη. Μεγάλες επιχειρήσεις αποτέλεσαν και αποτελούν μόνιμους πελάτες μας. Γνωρίζουμε να ανταπεξέλθουμε στη δυσκολία της καθημερινότητας είτε σε επίπεδο ωραρίων , είτε σε επίπεδο αποστάσεων , είτε σε επίπεδο ανθρώπινου παράγοντα.Είμαστε πάντα εδώ, για να σας προσφέρουμε τις πολύτιμες υπηρεσίες μας με τους δικούς μας ανθρώπους που γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι.

Σχολικές Μεταφορές

Η Σχολική Μεταφορά είναι μία από τις βασικές δραστηριότητες μας και μάλιστα με εμπειρία στη μεταφορά μαθητών στην επαρχία, στην Αθήνα και σε μαθητικές εκδρομές. Στόχος μας η ασφαλή μεταφορά των παιδιών μας ,είτε αυτό σηματοδοτεί τη καθημερινό-τητα τους είτε τις εκδρομές τους. Ακολουθούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας και ο εξοπλισμός μας είναι σύγχρονος. Ανά πάσα στιγμή έχουμε ονόματα.θέσεις, κατεύθυνση. Η Σχολική Μεταφορά αποκτά καινούργια δεδομένα κοντά μας.

ΕΚΔΟΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Εκδόστε το εισιτήριό σας (Ακτοπλοικά, Αεροπορικά και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Μετά την έκδοσή τους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή τους.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ