Ο Στόλος μας

Το Γραφείο Γενικού Τουρισμού R.C.K. Travel διαθέτει 7 υπερπολυτελή λεωφορεία.

Στην R.C.K. Travel επενδύουμε σταθερά στην εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών για την διαχείριση και τον έλεγχο της εταιρείας. Τα πούλμαν και το γραφείο κίνησης διαθέτουν υψηλής τεχνολογίας σύστημα τηλεματικής, παρέχοντας ασφάλεια, επιβεβαίωση κινήσεων και άμεση on line πληροφόρηση τόσο στην εταιρεία όσο και στους πελάτες της.

Στα οχήματα έχουν εγκατασταθεί συσκευές τηλεματικής που μεταδίδουν σε πραγματικό χρόνο πλήθος δεδομένων (τρέχουσα θέση, ταχύτητα κτλ) στον ειδικό server της εταιρείας.

Όλα τα δεδομένα είναι άμεσα προσβάσιμα στο γραφείο κίνησης και στα άλλα τμήματα της R.C.K. Travel, όπως επίσης μπορούν να διατεθούν και στους πελάτες μέσω internet, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Χάρη στα παραπάνω η R.C.K. Travel μπορεί να προσφέρει:

  • Ενημέρωση για την τρέχουσα θέση και κατάσταση οχήματος.
  • Επιβεβαίωση τήρησης προκαθορισμένου δρομολογίου και ορθής οδικής συμπεριφοράς.
  • Μερική αντικλεπτική προστασία.
  • Αναλυτικές αναφορές οποιασδήποτε ημερομηνίας με πλήρη πληροφόρηση
  •  Αναλυτική εξέταση των σχετικών συνθηκών και παροχή διευκρινήσεων σε περίπτωση παραπόνων ή αμφιβολιών.  
  • Δυνατότητα συγκεκριμένης πληροφόρησης, όπως πχ κατά την σχολική μεταφορά να ενημερώνουμε άμεσα τους γονείς σε περιπτώσεις χρονικής ή γεωγραφικής απόκλισης από το προγραμματισμένο δρομολόγιο.

ΕΚΔΟΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Εκδόστε το εισιτήριό σας (Ακτοπλοικά, Αεροπορικά και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Μετά την έκδοσή τους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή τους.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ