Οργανωμένα Ταξίδια στο Εξωτερικό
8ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΣΚΑΝΗ - ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ – ΤΣΙΝΚΟΥΕ ΤΕΡΡΕ

8ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΣΚΑΝΗ - ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ – ΤΣΙΝΚΟΥΕ ΤΕΡΡΕ

615€
rcktravel / Αναχωρήσεις: 29/9 & 27/10 / Κατηγορίες: Οργανωμένα Ταξίδια Εξωτερικό, Προσφορές

8ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΣΚΑΝΗ - ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ – ΤΣΙΝΚΟΥΕ ΤΕΡΡΕ

8ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΣΚΑΝΗ - ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ – ΤΣΙΝΚΟΥΕ ΤΕΡΡΕ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 29/09 & 27/10

 

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΤΡΑ/ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Αναχώρηση από Πειραιά και Αθήνα . Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

2Η  ΗΜΕΡΑ: ΑΝΚΟΝΑ - ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ

Άφιξη στο λιμάνι  και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο θέρετρο του Μοντεκατίνι. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ – ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ – LA SPEZIA – ΠΙΖΑ (CINQUE TERRE)

Πρωινό και αναχώρηση για μια μαγευτική εξόρμηση στα παραμυθένια Cinque Terre, που βρίσκονται σκαρφαλωμένα στα απόκρημνα βράχια της νότιας άκρης της Ιταλικής Ριβιέρας, στη Λιγουρική Θάλασσα. Με κέντρο εξόρμησης την πόλη Λα Σπέτσια, θα επισκεφθούμε αρχικά το Πόρτο Βένερε (εάν ο καιρός και η θάλασσα μας το επιτρέψουν) και κατά τη συνέχεια τα υπέροχα χωριουδάκια, Manarola και Vernazza, ίσως το ωραιότερο χωριό. Θα κάνουμε μια βόλτα στα όμορφα δρομάκια της και στα ερείπια του κάστρου της με θέα που κόβει την ανάσα. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την Πίζα, με τον πασίγνωστο κεκλιμένο πύργο της . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΟΝΤΕΚΑΤΙΝΙ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ   

Μετά το πρωινό θα κινηθούμε προς την πόλη της Φλωρεντίας πρωτεύουσα της Τοσκάνης, όπου θα έχουμε ολοήμερη εκδρομή. Στην ιστορική πόλη της Φλωρεντίας θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό ναό της Παναγίας των Λουλουδιών, το Βαπτιστήριο, την πλατεία Ντέλλα Σινιορία, το Παλάτσο Βέκκιο- σημερινό δημαρχείο- την εκκλησία Σάντα Κρότσε στην ομώνυμη πλατεία γοτθικής αρχιτεκτονικής αλλά και την παλαιότερη γέφυρα του Άρνο, το Πόντε Βέκκιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: MONTEKATINI – ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ – ΣΙΕΝΑ – ΚΟΡΤΟΝΑ - ΠΕΡΟΥΤΖΙ

Μετά το πρωινό μας θα κινηθούμε νότια για να επισκεφθούμε το περίφημο “Μεσαιωνικό Μανχάταν”, τη γραφική κωμόπολη Σαν Τζιμινιάνο η οποία ξεπροβάλει από τον ορίζοντα για να μας καλωσορίσει με τους ψηλούς αγέρωχους πύργους της που χαρίζουν μια επιβλητική όψη σε αυτή την μοναδική καστροπολιτεία  που είναι μία από τις πιο καλοδιατηρημένες της Τοσκάνης. Στον ουρανό της υψώνονται οι εντυπωσιακοί “Τorri” του 13ου αιώνα, από τους 76 που υπήρχαν σήμερα σώζονται οι 14. Κατά την συνέχεια θα κινηθούμε προς την όμορφη πόλη  της Σιένα όπου θα επισκεφτούμε την κεντρική πλατεία πιάτσα Ντελ κάμπο μία από τις ομορφότερες πλατείες της Ευρώπης όπου διεξάγεται και το γνωστό Πάλιο καθώς επίσης και το δεύτερο ομορφότερο καθεδρικό  γοτθικό ναό της Ιταλίας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την αρχαία Ετρουσκική πόλη Κορτόνα,  από τα σημαντικότερα πολιτιστικά και τουριστικά κέντρα της ευρύτερης περιοχής, γνωστή για τα αξιόλογα μουσεία.  Η Piazza della Repúbblica βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της, με θέα το Palazzo del Pópolo του 14ου αιώνα και το επιβλητικό Palazzo Comunale, το οποίο χτίστηκε πριν από το 1241. Παραμονή και αναχώρηση αργότερα, με κατεύθυνση την ιστορική πόλη Περούτζια. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 6Η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΑΣΙΖΗ
Σήμερα, μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε την χτισμένη πάνω σε λόφο, Ασίζη, όπου γεννήθηκε και έζησε ο Αγίος Φραγκίσκος, πολιούχος της Ιταλίας, ο οποίος ίδρυσε το θρησκευτικό τάγμα των Φραγκισκανών μοναχών στην πόλη, το 1208. Θα επισκεφθούμε τη Βασιλική της Αγίας Κλάρας και τη διπλή Βασιλική του Αγίου Φραγκίσκου, όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου. Επιστροφή στην Περούτζια και το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΕΝ ΠΛΩ

Πρωινό και στην συνέχεια αναχώρηση. Άφιξη στο λιμάνι, σχετικός ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους. Διανυκτέρευση εν πλω.

8Η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΑΘΗΝΑ

Χαρείτε τις ανέσεις του σύγχρονου πλοίου έως την ώρα που θα φθάσουμε στο λιμάνι αποβίβασης. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για Αθήνα και Πειραιά .

 

ΤΥΠΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

ΤΙΜΗ

Δίκλινο

615€/άτομο

Τρίκλινο

615€/άτομο

Μονόκλινο

+155€/άτομο

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI:

 • Πέντε (5) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3* ή 4*.
 • Πρωινό καθημερινά (εκτός πλοίων).
 • Διανυκτερεύσεις Μοντεκατίνι ή Φλωρεντία και στη Περούτζια.
 • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της  εκδρομής.
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
 • Φ.Π.Α. εκδρομής.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ποτά, Αχθοφορικά, είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
 • Είσοδοι πόλεων (check point) 50€.
 • Τοπικοί δημοτικοί φόροι, όπου απαιτούνται.
 • Εισιτήριο καραβιού για το γύρο των χωριών Cinque Terre (25 €/ άτομο, εισιτήριο επιστροφής με το τρένο Cinque Terre – La Spezia 5€/άτομο).

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

 • Έγκυρη θεωρείται η κράτηση στην οποία έχει πραγματοποιηθεί προκαταβολή 30%.
 • Η προκαταβολή & η εξόφληση γίνεται, είτε μέσω των τραπεζικών μας λογαριασμών είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο μας (Μεγάλου Αλεξάνδρου 60, Κορυδαλλός).
 • Οι θέσεις στο πούλμαν ορίζονται αναλόγως με την ημερομηνία εγγραφής.

 

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

 • Για τη διεκπεραίωση του ταξιδιού απαραίτητη είναι η προϋπόθεση κατοχής νέου διαβατηρίου ή ταυτότητας με λατινικούς χαρακτήρες.
 • Αν υπάρχει ανήλικο παιδί στην εκδρομή και δεν συμμετέχει μαζί και με τους δύο γονείς του χρειάζεται – και είναι υποχρεωτική εξουσιοδότηση επικυρωμένη από τα ΚΕΠ.
 • Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για τη καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος. Τo τελικό πρόγραμμα θα δοθεί μαζί με το ενημερωτικό εκδρομής λίγο πριν το ταξίδι.
 • Οι προαιρετικές εκδρομές πληρώνονται μόνο στο γραφείο κατά την εξόφληση και απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων (25 άτομα) για την διεξαγωγή του.
 • Το λιμάνι αναχώρησης ενδέχεται να αλλάξει με βάση την εκάστοτε διαθεσιμότητα των ναυτιλιακών εταιρειών ANEK/Grimaldi Lines.
 • Όλες οι εκδρομές εκτελούνται με μίνιμουμ συμμετοχή 25 ατόμων. Σε περίπτωση μη πλήρωσης της απαιτούμενης ελάχιστης συμμετοχής, η εκδρομή δύναται να ακυρωθεί έως και 5 ημέρες νωρίτερα από τη προγραμματισμένη αναχώρηση.

 

 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡ.ΛΟΓ 690 913 805 1668

ΙBAN: GR 0901 7190 9000 0069 1380 51 668

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΡΟΚΚΟΣ ΕΕ.

ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΛΗΡΩΝΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ & ΕΚΔΡΟΜΗ & ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

 

 

rcktravelrcktravel

Other posts by rcktravel
Contact author
Print

- Φόρμα Ενδιαφέροντος -

Contact author

Contact author

x

ΕΚΔΟΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Εκδόστε το εισιτήριό σας (Ακτοπλοικά, Αεροπορικά και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Μετά την έκδοσή τους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή τους.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ