Οργανωμένα Ταξίδια στο Εξωτερικό
4ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (ΣΟΦΙΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ)

4ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (ΣΟΦΙΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ)

310€
rcktravel / Αναχωρήσεις: 15/10 & 05/11 / Κατηγορίες: Οργανωμένα Ταξίδια Εξωτερικό, Προσφορές

4ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (ΣΟΦΙΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ)

4ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

(ΣΟΦΙΑ-ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ)

Αναχωρήσεις: 15/10 & 05/11

 

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΟΦΙΑ

Αναχωρούμε από τον Πειραιά/Αθήνα νωρίς το πρωί.

Μετά τις απαραίτητες στάσεις και αφού έχουμε διασχίσει ένα μεγάλο μέρος της χώρας μας, φτάνουμε στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Αφού γίνει ο απαραίτητος  έλεγχος, εισερχόμαστε στην χώρα της Βουλγαρίας.

Θα συναντήσουμε μία εφάμιλλη φύση με αυτή τη δικής μας χώρας αλλά με διαφορετικές πινελιές κουλτούρας. Προορισμός μας η Σόφια, η πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, που θα είμαστε το απόγευμα, ώστε να κάνουμε μία πρώτη επαφή αλλά και να τακτοποιηθούμε, στο επιλεγμένο μας ξενοδοχείο. Ξεκούραση.  Δείπνο.  Διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ

Μετά από το πλούσιο πρωινό μας στο ξενοδοχείο, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τη Σόφια, την όμορφη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας και να θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά της αξιοθέατα.  Θα ξεκινήσουμε από την επίσκεψη μας στον Καθεδρικό Ναό του Αλεξάντερ Νιέφσκι, ένα κόσμημα αρχιτεκτονικής και πολυτέλειας, θα συνεχίσουμε στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας, την άσβεστη φλόγα του Αγνώστου στρατιώτη, το Πατριαρχείο, τη ρώσικη εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το Θέατρο του Ιβάν Βάζοβ, το βυζαντινό Μουσείο, το Προεδρικό Μέγαρο, την εκκλησία της Αγίας Κυριακής και θα καταλήξουμε στο άγαλμα της Σοφίας όπου θα μείνουμε ελεύθεροι, να περπατήσουμε τον διάσημο δρόμο Βίτοσα, με την ενδιαφέρουσα αγορά και τα καλαίσθητα μαγαζιά για ένα απολαυστικό γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο & Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΣΟΦΙΑ - ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ

Αφού πάρουμε το πλούσιο μας πρωινό, θα αναχωρήσουμε για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, την Φιλιππούπολη ή, όπως την αποκαλούν οι Βούλγαροι, την πόλη Πλόντβιβ. Θα χρειαστούμε 145χλμ για να φτάσουμε και για να περπατήσουμε στον κεντρικό, πλακόστρωτο δρόμο και στην ελληνική συνοικία με τα αρχοντικά των Ελλήνων και την πολυτέλεια μιας αλλοτινής εποχής. Αφού περιπλανηθούμε και θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα, όπως το Δραματικό Θέατρο, το Αρχαίο στάδιο, την παλιά πόλη, την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης. Το αρχοντικό Κουγιουμτζόγλου, σημερινό Εθνογραφικό Μουσείο και άλλα πολλά, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να χαρούμε την γοητευτική πόλη. Μετά το μεσημέρι θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για την Σόφια όπου θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας και θα ξεκουραστούμε. Δείπνο & Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: ΣΟΦΙΑ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ημέρα επιστροφής η σημερινή και νωρίς το πρωί, μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε για Σαντάνσκι, τη πατρίδα του Σπάρτακου και των Ιαματικών Λουτρών. Θα περιηγηθούμε στον κεντρικό πεζόδρομο και θα ψωνίσουμε στα γραφικά μαγαζιά. Συνεχίζουμε στον δρόμο μας μέχρι να φτάσουμε στα σύνορα και να τακτοποιήσουμε τον ταξιδιωτικό μας έλεγχο. Αφού εισέλθουμε στην Ελλάδα και μετά από τις, αναγκαίες στάσεις μας, για τις ταξιδιωτικές μας ανάγκες, θα φτάσουμε, αργά το βράδυ, σε Αθήνα/Πειραιά γεμάτοι αναμνήσεις στις αποσκευές μας.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές,  με σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο τελευταίας τεχνολογίας .
 • Έμπειροι οδηγοί με άριστη γνώση των δικτύων των πόλεων και επαγγελματική άδεια οδήγησης.
 • Διόδια αυτοκινητοδρόμων.
 • Δωρεάν Wi – Fi  στο πούλμαν και στα ξενοδοχεία παραμονή σας.
 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε 5* ξενοδοχείο στη Σόφια.
 • Τρία (3) πρωινά μπουφέ καθημερινά.
 • Ημιδιατροφή.
 • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής.
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη (171654 / 104644).
 • Φ.Π.Α. εκδρομής.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ποτά, Αχθοφορικά, είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Τοπικοί δημοτικοί φόροι ανά διανυκτέρευση.
 • Checkpoint (πάρκινγκ, διόδια) 30€

 

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

 • Έγκυρη θεωρείται η κράτηση στην οποία έχει πραγματοποιηθεί προκαταβολή 30%.
 • Η προκαταβολή & η εξόφληση γίνεται, είτε μέσω των τραπεζικών μας λογαριασμών είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο μας (Μεγάλου Αλεξάνδρου 60, Κορυδαλλός).
 • Οι θέσεις στο πούλμαν ορίζονται αναλόγως με την ημερομηνία εγγραφής.

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

 • Για τη διεκπεραίωση του ταξιδιού απαραίτητη είναι η προϋπόθεση κατοχής νέου διαβατηρίου ή ταυτότητας με λατινικούς χαρακτήρες.
 • Αν υπάρχει ανήλικο παιδί στην εκδρομή και δεν συμμετέχει μαζί και με τους δύο γονείς του χρειάζεται – και είναι υποχρεωτική εξουσιοδότηση επικυρωμένη από τα ΚΕΠ.
 • Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για τη καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος. Τo τελικό πρόγραμμα θα δοθεί μαζί με το ενημερωτικό εκδρομής λίγο πριν το ταξίδι.
 • Οι προαιρετικές εκδρομές πληρώνονται μόνο στο γραφείο κατά την εξόφληση και απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων (25 άτομα) για την διεξαγωγή του.
 • Όλες οι εκδρομές εκτελούνται με μίνιμουμ συμμετοχή 25 ατόμων. Σε περίπτωση μη πλήρωσης της απαιτούμενης ελάχιστης συμμετοχής, η εκδρομή δύναται να ακυρωθεί έως και 5 ημέρες νωρίτερα από τη προγραμματισμένη αναχώρηση.

 

 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡ.ΛΟΓ 690 913 805 1668

ΙBAN: GR 0901 7190 9000 0069 1380 51 668

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΡΟΚΚΟΣ ΕΕ.

ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΛΗΡΩΝΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ & ΕΚΔΡΟΜΗ & ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

rcktravelrcktravel

Other posts by rcktravel
Contact author
Print

- Φόρμα Ενδιαφέροντος -

Contact author

Contact author

x

ΕΚΔΟΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Εκδόστε το εισιτήριό σας (Ακτοπλοικά, Αεροπορικά και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Μετά την έκδοσή τους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή τους.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ