Οργανωμένα Ταξίδια στο Εξωτερικό
10ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΛΩΝΙΑ-ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΒΑΡΣΟΒΙΑ-ΑΛΑΤΟΡΥΧΕΙΑ-ΑΟΥΣΒΙΤΣ-ΒΕΛΙΓΡΑ∆Ι-ΒΟΥ∆ΑΠΕΣΤΗ-ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ

10ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΛΩΝΙΑ-ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΒΑΡΣΟΒΙΑ-ΑΛΑΤΟΡΥΧΕΙΑ-ΑΟΥΣΒΙΤΣ-ΒΕΛΙΓΡΑ∆Ι-ΒΟΥ∆ΑΠΕΣΤΗ-ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ

750€
rcktravel / Αναχωρήσεις: 12/04, 03/06, 08/07, 23/09, 25/10, 22/12/2023 / Κατηγορίες: Οργανωμένα Ταξίδια Εξωτερικό, Προσφορές, Πασχαλινές Εκδρομές

10ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΛΩΝΙΑ-ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΒΑΡΣΟΒΙΑ-ΑΛΑΤΟΡΥΧΕΙΑ-ΑΟΥΣΒΙΤΣ-ΒΕΛΙΓΡΑ∆Ι-ΒΟΥ∆ΑΠΕΣΤΗ-ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ

10ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΒΑΡΣΟΒΙΑ-ΑΛΑΤΟΡΥΧΕΙΑ-ΑΟΥΣΒΙΤΣ-ΒΕΛΙΓΡΑ∆Ι – ΒΟΥ∆ΑΠΕΣΤΗ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ

Αναχωρήσεις: 12/04, 03/06, 08/07, 23/09, 25/10, 22/12

 

1Η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ - ΣΕΡΒΙΑ

Συγκέντρωση, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για την Σερβία. Με ενδιάμεσες στάσεις  για καφέ και προαιρετικό γεύμα θα φτάσουμε στο σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος των διαβατηρίων/ταυτοτήτων και αναχώρηση για την Σερβία . Άφιξη στο επιλεγμένο  ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ: ΣΕΡΒΙΑ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ

Πρωινό  μπουφέ . Αναχώρηση  πανέμορφης διαδρομής φθάνουμε στη πρωτεύουσα της Σλοβακίας την Μπρατισλάβα. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ –ΤΣΕΣΤΟΧΟΒΑ –  ΒΑΡΣΟΒΙΑ

Πρωινό  μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Βαρσοβία. Πρώτος μας σταθμός η  ιερή πόλη-θρησκευτικό κέντρο της Πολωνίας, η Τσεστοχόβα  με το μοναστήρι της Γιάσνα Γκόρα, όπου χιλιάδες πιστοί έρχονται να προσκυνήσουν την εικόνα της Μαύρης Παρθένου .Η “Μαύρη Μαντόνα” ή Τσεστοχόβα είναι το μεγαλύτερο θρησκευτικό κειμήλιο της Ρωμαιοκαθολικής Πολωνίας. Πρόκειται για μια πολύ παλαιά Βυζαντινή εικόνα της Παναγίας, η οποία ακριβώς λόγω της παλαιότητάς της έχει μαύρο χρώμα, από το οποίο και πήρε το όνομα της. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για την πρωτεύουσα της Πολωνίας την Βαρσοβία. Άφιξη και τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ: ΒΑΡΣΟΒΙΑ

Πρωινό  μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και ακολουθεί ξενάγηση στην πρωτεύουσα της Πολωνίας και πατρίδα του μεγάλου μουσουργού Σοπέν ,την γοητευτική Βαρσοβία. Θα δούμε την κεντρική πλατεία με τα γοτθικά κτίρια και τις εκκλησίες, το ιστορικό μνημείο του «Γκέτο», την πλατεία του κάστρου  με την κολώνα του Σιγισμούνδου, το άγαλμα της Σειρήνας, το οποίο είναι το σύμβολο της πόλης και το άγαλμα του Chopin που στολίζει τους κήπους στο παλιό ανάκτορο Λιαζιένκι. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε το σπίτι όπου γεννήθηκε η Μαρία Σκλοντβοσκα Κιουρί που είχε τιμηθεί με το βραβείο Νόμπελ ή να κάνετε τις αγορές σας στην λεωφόρο Γιεροσολμσκε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η  ΜΕΡΑ:  ΒΑΡΣΟΒΙΑ – ΑΟΥΣΒΙΤΣ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Πρωινό  μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για παγκοσμίως γνωστό μνημείο του Άουσβιτς, το μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης των ΝΑΖΙ κατά τη διάρκεια του Β’ παγκοσμίου πολέμου, όπου θα γνωρίσουμε από κοντά, μια εμπειρία που σίγουρα συγκλονίζει. Το πιο γνωστό ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης, το Άουσβιτς, αποτελεί μια ανατριχιαστική και αλησμόνητη εμπειρία για κάθε επισκέπτη. Συνεχίζουμε για μία από τις παλαιότερες την πόλη της Κρακοβίας. Άφιξη και τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6Η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΑΛΑΤΩΡΥΧΕΙΟ ΒΙΕΛΙΤΣΚΑ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Πρωινό  μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση  περιοχή Βιελίσκα γνωστή για τα αλατωρυχεία της. Θα περιπλανηθούμε στις υπόγειες στοές ενός μοναδικού αλάτινου κόσμου. Εκεί θα θαυμάσουμε το Συνεδριακό κέντρο το Σανατόριο, τον Καθεδρικό Ναό που το στολίζουν γλυπτά αλατένια πανέμορφα αγάλματα. Δεν είναι λοιπόν παράξενο που αυτό το αλατωρυχείο έχει περιληφθεί στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

7Η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Πρωινό  μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και ακολουθεί ξενάγηση σε μια από τις πιο σημαντικές αναγεννησιακές πόλεις που σώζονται μέχρι την εποχή μας, την Κρακοβία . Θα ξεκινήσουμε από την κεντρική πλατεία , τη μεγαλύτερη μεσαιωνική της χώρας, η οποία κατασκευάστηκε το 1257 για να δούμε στη συνέχεια το επιβλητικό Δημαρχείο, την εκκλησία της Παναγίας και να καταλήξουμε στις οχυρώσεις Μπαρμπιγκάν. Από εδώ θα συνεχίσουμε για τον δρόμο Βαβέλ, κατοικία και φρούριο των Βασιλέων της Πολωνίας , όπου βρίσκονται  ο Καθεδρικός ναός με της γλυπτές σαρκοφάγους των Βασιλέων, το ανάκτορο και το φρούριο από το οποίο θα έχουμε μια υπέροχη θέα στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση

8Η ΗΜΕΡΑ: ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρόγευμα, επιβίβαση στο πούλμαν και θα αναχωρήσουμε για την πανέµορφη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη.  Στην πραγματικότητα όμως, η κοσμοπολίτικη αυτή πρωτεύουσα είναι το αποτέλεσμα της συγχώνευσης δύο εντελώς διαφορετικών πόλεων: της Βούδας, στη δυτική όχθη του Δούναβη, και της Πέστης, η οποία βρίσκεται στην απέναντι όχθη. Οι δύο αυτές πόλεις αναπτύχθηκαν ξεχωριστά, ώσπου χτίστηκε η πρώτη κρεμαστή γέφυρα της πόλης, η Chain Bridge και τις ένωσε. Το 1873 οι δύο πόλεις, η πρώτη χτισμένη σε λόφους ενώ η δεύτερη απόλυτα επίπεδη, έγιναν ένα και μαζί προσφέρουν μέχρι και σήμερα αρχιτεκτονικό πλούτο και απίστευτη φυσική ομορφιά.  Οκτώ θαυμαστές γέφυρες συνδέουν τούτα τα δύο κομμάτια, πού εδώ και περίπου 100 χρόνια έχουν ενωθεί σε μία πανέμορφη, φιλόξενη και «ακουμπισμένη» στις όχθες του Δούναβη πόλη. Θα  θαυμάσουμε  το εντυπωσιακό κτίριο του Κοινοβουλίου, τη Πλατεία Ηρώων, τη Γέφυρα των Αλυσίδων, την υπέροχή εκκλησία του Αγ. Ματθαίου, το Πύργο των Ψαράδων που είναι  σύμβολο της πόλη και τον λόφο Γκέλερτ. Άφιξη και τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

9Η ΗΜΕΡΑ:  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΣΕΡΒΙΑ

Πρωινό μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την Σερβία. Άφιξη και τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

10Η ΗΜΕΡΑ:  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΣΕΡΒΙΑ

Πρωινό μπουφέ. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας .Άφιξη στην Αθηνά αργά το βράδυ με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και προαιρετικό γεύμα.

 

ΤΥΠΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

ΤΙΜΗ

Δίκλινο

750€/άτομο

Τρίκλινο

750€/άτομο

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές,  με σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο   τελευταίας τεχνολογίας .
 • Έμπειροι  οδηγοί  με άριστη γνώση των  δικτύων των πόλεων και επαγγελματική άδεια οδήγησης.
 • Διόδια αυτοκινητοδρόμων.
 • Δωρεάν Wi – Fi  στο πούλμαν και στα ξενοδοχεία παραμονή σας.
 • Διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 3*  στην Σερβία  και  4*  Στην Βουδαπέστη, στη Βαρσοβία,  στη Κρακοβία και στη Μπρατισλάβα (κεντρικά).
 • Ημιδιατροφή.
 • Έλληνες τοπικοί ξεναγοί (όπου χρειάζεται).
 • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής.
 • Ασφάλεια Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης TOUR OPERATOR.
 • Φ.Π.Α. εκδρομής.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ποτά, Αχθοφορικά, είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
 • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Check point πόλεων και διελεύσεις (40€).
 • Τοπικοί δημοτικοί φόροι ανά διανυκτέρευση.

 

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

 • Έγκυρη θεωρείται η κράτηση στην οποία έχει πραγματοποιηθεί προκαταβολή 30%.
 • Η προκαταβολή & η εξόφληση γίνεται, είτε μέσω των τραπεζικών μας λογαριασμών είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο μας (Μεγάλου Αλεξάνδρου 60, Κορυδαλλός).
 • Οι θέσεις στο πούλμαν ορίζονται αναλόγως με την ημερομηνία εγγραφής.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Όλες οι εκδρομές εκτελούνται με μίνιμουμ συμμετοχή 25 ατόμων. Σε περίπτωση μη πλήρωσης της απαιτούμενης ελάχιστης συμμετοχής, η εκδρομή δύναται να ακυρωθεί έως και 5 ημέρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη αναχώρηση.
 • Για την μετακίνηση είναι απαραίτητο είτε διαβατήριο είτε ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες.
 • Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα.
 • Οι προαιρετικές εκδρομές πληρώνονται μόνο στο γραφείο κατά την εξόφληση σας και απαιτείται ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων 25 άτομα.

 

 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡ.ΛΟΓ 690 913 805 1668

ΙBAN: GR 0901 7190 9000 0069 1380 51 668

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΡΟΚΚΟΣ ΕΕ.

 

ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ & ΕΚΔΡΟΜΗ & ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

rcktravelrcktravel

Other posts by rcktravel
Contact author
Print

- Φόρμα Ενδιαφέροντος -

Contact author

Contact author

x

ΕΚΔΟΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Εκδόστε το εισιτήριό σας (Ακτοπλοικά, Αεροπορικά και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Μετά την έκδοσή τους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή τους.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ