X
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ
ΜΕΤΕΩΡΑ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ - ΤΡΙΚΑΛΑ-ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ

ΜΕΤΕΩΡΑ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ - ΤΡΙΚΑΛΑ-ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ

59 €
rcktravel / Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 / Κατηγορίες: Οργανωμένα Ταξίδια Ελλάδα, Προσφορές

2 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

 «ΜΕΤΕΩΡΑ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ - ΤΡΙΚΑΛΑ-ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ»

2 ΗΜΕΡΕΣ/ 1 ΝΥΧΤΑ

Αναχωρήσεις:  21/11,  & , 05/12

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑΣ –ΜΕΤΕΩΡΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ-ΤΡΙΚΑΛΑ

Αναχώρηση το πρωί από Πειραιά/Αθήνα και με ενδιάμεση στάση για καφέ  για το μεγαλύτερο μετά το Άγιο Όρος μοναστικό σύνολο στον ελλαδικό χώρο, τα Μετέωρα . Τα θεόρατα βράχια των Μετεώρων δεσπόζουν επιβλητικά στην πόλη της Καλαμπάκα μεταξύ των βουνών Κόζιακα και Αντιχασίων. Αυτό το μεγαλούργημα της φύσης αποκαλύπτει όλο του το μεγαλείο αιώνες τώρα, καθώς αποτελεί ένα μοναδικό σε ομορφιά γεωλογικό φαινόμενο και ένα σημαντικό μνημείο της Ορθοδοξίας. Σήμερα, από τις πάμπολλες μονές των Μετεώρων λειτουργούν μόνο έξι. Επίσκεψη στη  Μονή Αγίου Στεφάνου η οποία βρίσκεται στο νότιο άκρο της συστάδας των Μετεώρων, ακριβώς πάνω από την Καλαμπάκα. Χρόνος για προσκύνημα. Επόμενος σταθμός μας η Μονή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος η οποία επικράτησε να λέγεται "Μεγάλο Μετέωρο", όχι μόνο λόγω της εκτάσεως των 50 στρεμμάτων και του μεγέθους των κτισμάτων αλλά και λόγω της πνευματικής του ακτινοβολίας και των πρωτείων που απολάμβανε στα μέσα του 16ου αιώνα. Η Μονή είναι σκαρφαλωμένη πάνω στον ψηλό και επιβλητικό βράχο με υψόμετρο 613μ. από τη θάλασσα και 416 από την κοίτη του Πηνειού ποταμού. Χρόνος για προσκύνημα . Συνεχίζουμε για την πόλη  της  Καλαμπάκας και  επίσκεψη στο  Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών(έξοδα ατομικά).Ελεύθερος χρόνος στην πόλη της Καλαμπάκας. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την  πόλη «πρότυπο» τα όμορφα Τρίκαλα. Τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας.  Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ:ΤΡΙΚΑΛΑ-ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για να γνωρίσουμε τα χωριά του Κόζιακα .Πρώτος μας σταθμός η Ελάτη η οποία είναι χτισμένη σε 900μ. υψόμετρο και παρόλο που είναι περιτριγυρισμένη από τις κορυφές των βουνών είναι προσβάσιμη όλες τις εποχές του έτους. Συνδυάζοντας τις σπάνιες ομορφιές της, τη φιλόξενη ατμόσφαιρα του χωριού με το άφθονο χιόνι το χειμώνα και το δροσερό και υγιεινό κλίμα το καλοκαίρι η Ελάτη αποτελεί ένα από τα πιο ανεπτυγμένα παραθεριστικά κέντρα της περιοχής. Ελεύθερος χρόνος  Επόμενος προορισμός μας το Περτούλι, ένα από τα πιο παλαιά χωριά της Θεσσαλίας. Χτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά  του βουνού, με γραφικά πέτρινα σπίτια με κόκκινες ή πέτρινες στέγες, το χωριό ξεχωρίζει για την υπέροχη φύση και το ελατοδάσος του, το οποίο διακόπτεται από ειδυλλιακά ξέφωτα. Το μαγευτικό Περτούλι, είναι μια από τις ελάχιστες ορεινές κοινότητες που απέμειναν με μόνιμους κάτοικους οι οποίοι ασχολούνται κατά βάση με την υλοτομία και την κτηνοτροφία. Ένας ορεινός παράδεισος σε υψόμετρο 1.100 μέτρων. Ελεύθερος χρόνος  για να απολαύσουμε προαιρετικά τις τοπικές σπεσιαλιτέ της περιοχής και να πιούμε τον καφέ μας   Επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή σε Αθήνα/Πειραιά αργά το απόγευμα.

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές,  με  σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο   τελευταίας τεχνολογίας .
 • Έμπειροι  οδηγοί  με άριστη γνώση των  δικτύων των πόλεων και επαγγελματική αδεία οδήγησης.
 • Διόδια αυτοκινητοδρόμων  .
 • Μια (1) διανυκτέρευση  σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στα Τρίκαλα.
 • Πρωινό μπουφέ
 • Έμπειρος    αρχηγός – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της  εκδρομής
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη. (74646 / 115307)
 • Φ.Π.Α. εκδρομής

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ποτά, Αχθοφορικά, Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
 • Ότι αναφέρετε στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 • Τοπικοί δημοτικοί φόροι

 

 

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τιμή κατ’ άτομο

σε δίκλινο δωμάτιο

ΥΠΕΡΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τιμή κατ’ άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο

 

03-04/10/2020

59€

79€

10-11/10/2020

59€

79€

17-18/10/2020

59€

79€

24-25/10/2020

59€

79€

31/10-01/11/2020

59€

79€

07-08/11/2020

59€

79€

14-15/11/2020

59€

79€

21-22/11/2020

59€

79€

28-29/11/2020

59€

79€

05-06/12/2020

59€

79€

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ & ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

Βάση της πολιτικής του γραφείο μας και Βάσει του Προεδρικού Διατάγματος 7/2018, κατ’ εφαρμογή της Οδηγίας EE 2015/2302

Πολιτική κράτησης:

Έγκυρη κράτηση θεωρείται:

 • Να πραγματοποιηθεί η προκαταβολή σε 2 εργάσιμες ημέρες από την προκράτηση της εκδρομής.
 • Η εξώφλησηνα γίνει 7 εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρηση.

Πολιτική ακύρωσης:

 • Στην περίπτωση που η ακύρωση γίνει από τον πελάτη θα πρέπει να γνωστοποιηθεί 10 ημέρες πριν την αναχώρηση ώστε να μεταφερθεί η εκδρομή σας ή να σας  επιστραφούν τα χρήματα. Κάτω από άλλες συνθήκες τα χρήματα δεν επιστρέφονται αλλά ούτε υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς.

 

 • Αν η ακύρωση επέλθει από το γραφείο,λόγω ανωτέρας βίας τα χρήματα(προκαταβολές &εξωφλήσεις) μεταφέρονται σε άλλη εκδρομή προτίμησης σας αλλά και  επιστρέφονται  άμεσα και στο ακέραιοακόμα και την προηγούμενη της  αναχώρησης.

 

rcktravelrcktravel

Other posts by rcktravel
Contact author
Print

- Φόρμα Ενδιαφέροντος -

Contact author

Contact author

Please solve captcha
x

ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Εκδώστε το εισιτήριό σας (Ακτοπλοικά, Αεροπορικά και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Μετά την έκδοσή τους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή τους.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ