ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΔΕΣΣΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ 28-30/10

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΔΕΣΣΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ 28-30/10

165€
rcktravel / 28 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ / Κατηγορίες: Οργανωμένα Ταξίδια Ελλάδα, Προσφορές

 

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΔΕΣΣΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

28-30/10

 

1η ΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ – ΒΟΛΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αναχωρούμε από Πειραιά &Αθήνα και ξεκινάμε το ταξίδι μας για την «Μούσα του Βορρά», όπως συνηθίζουμε να λέμε, την πολυτραγουδισμένη Θεσσαλονίκη.

Μετά από τις κατάλληλες στάσεις, για τις ταξιδιωτικές μας ανάγκες, θα φτάσουμε στην πρωτεύουσα του Ν. Μαγνησίας, τον Βόλο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γευματίσουμε στα διάσημα τσιπουράδικα και να γνωρίσουμε την πόλη, στη σκιά του Πήλιου Όρους. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας μέχρι να φτάσουμε  στη Θεσσαλονίκη και να κάνουμε μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Ελεύθερος χρόνος. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΔΕΣΣΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Μετά το πρωινό μας ξεκινάνε για τον Νομό Πέλλας και την  όμορφη πρωτεύουσα του, την Έδεσσα, ώστε να απολαύσουμε έναν ζεστό καφέ και να επισκεφτούμε τους διάσημους καταρράκτες της πόλης που  αποτελούν ένα φυσικό φαινόμενο το οποίο δημιουργήθηκε έπειτα από ισχυρό σεισμό που έπληξε την γύρω περιοχή το 14ο αιώνα. Αποτελεί το βασικό πόλο έλξης επισκεπτών της πόλης και είναι ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα στην Ελλάδα. Επόμενος και τελικός προορισμός μας η Λουτρόπολη της Αλμωπίας, τα Λουτρά Πόζαρ. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση & Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ

Αφού απολαύσουμε το πλούσιο πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για μία περιήγηση στη όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης.Θα επισκεφτούμε τον Ιερό Ναό του πολιούχου της πόλης, Αγίου Δημητρίου, που αποτελεί ένα αριστούργημα βυζαντινής και εκκλησιαστικής τέχνης. Αφού προσκυνήσουμε, θα είμαστε ελεύθεροι να περιηγηθούμε στα εξαιρετικά της αξιοθέατα, για τα οποία θα μας μιλήσει  η αρχηγός μας, μέσα από το λεωφορείο αλλά και να επισκεφτούμε την πολυσύχναστη πλατεία Αριστοτέλους, την ξακουστή πλατεία αλλά και να φωτογραφηθούμε στον πιο διάσημο Πύργο της Ελλάδας. τον Λευκό Πύργο και σε πολλά όμορφα σημεία της πόλης. Στη συνέχεια επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν μας και με τις κατάλληλες στάσεις θα φτάσουμε σε Αθήνα και Πειραιά το βράδυ.

 

ΤΙΜΗ 165€

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ +50€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές, με  σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο   τελευταίας τεχνολογίας .
 • Έμπειρος οδηγός  με άριστη γνώση των  δικτύων των πόλεων και επαγγελματική άδεια οδήγησης..
 • Δύο(2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο
 • Πρωινό μπουφέ
 • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της  εκδρομής
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη. (74646 / 115307)
 • Φ.Π.Α. εκδρομής.
 •  

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ποτά, Αχθοφορικά, Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
 • Ότι αναφέρετε στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 • Τοπικοί δημοτικοί φόροι(ειδικό τέλος ξενοδοχείου)

 

 

 

 

rcktravelrcktravel

Other posts by rcktravel
Contact author
Print

- Φόρμα Ενδιαφέροντος -

Contact author

Contact author

x

ΕΚΔΟΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Εκδόστε το εισιτήριό σας (Ακτοπλοικά, Αεροπορικά και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Μετά την έκδοσή τους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή τους.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ