ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ - ΤΡΙΠΟΛΗ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ - ΤΡΙΠΟΛΗ

25€

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ - ΤΡΙΠΟΛΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΙΟΥ 2022: ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΒΑΣΤΑΣ – ΤΡΙΠΟΛΗ

Αναχώρηση το πρωί από Πειραιά/Αθήνα με προορισμό το μικρό εκκλησάκι με τα 17 πλατάνια στη στέγη του, την Αγία Θεοδώρα Βάστας.

Η διαδρομή προς την Αγία Θεοδώρα Βάστα αποζημιώνει και με το παραπάνω τον επισκέπτη, αφού το τοπίο είναι ειδυλλιακό. Καθώς κανείς πλησιάζει το βουητό των νερών που αναβλύζουν από τα θεμέλια της μικρής εκκλησίας ακούγεται ολοένα και εντονότερο, προκαλώντας στον επισκέπτη δέος μπροστά στο θέαμα που τελικά αντικρύζει. Δεκαεφτά μεγάλα δέντρα ξεπηδούν από την στέγη ενός μικρού πέτρινου ναϊδρίου στην Αγία Θεοδώρα Βάστα, την ώρα που από τα θεμέλιά της αναβλύζουν τα νερά ενός κεφαλαριού. Γιορτάζει στις 11 Σεπτεμβρίου, ωστόσο χιλιάδες προσκυνητές επισκέπτονται το εκκλησάκι όλο το χρόνο, για να προσκυνήσουν και να θαυμάσουν αυτό το μοναδικό σύμπλεγμα. Ένα ανεξήγητο θαύμα της φύσης που κυριαρχεί στο γαλήνιο αυτό τοπίο. Χρόνος για προσκύνημα.

Επόμενος σταθμός μας η πρωτεύουσα του Ν. Αρκαδίας, η Τρίπολη. Οι όμορφες, ζωντανές πλατείες της, τα νεοκλασικά μέγαρα, τα πράσινα άλση, τα γραφικά μαγειρεία γύρω από τη λαϊκή αγορά με τις πυραμίδες από μήλα και τις πλεξούδες με τα σκόρδα (αυτά είναι και τα κυριότερα αγροτικά προϊόντα της περιοχής) εντυπωσιάζουν τον επισκέπτη. Ελεύθερος χρόνος στο βασικό στολίδι της πόλης, για το οποίο είναι άλλωστε γνωστή η Τρίπολη, η κεντρική της πλατεία. Η πλατεία του Αγίου Βασιλείου αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη. Στην πλατεία έχει κανείς την ευκαιρία να επισκεφθεί την Ιερά Μητρόπολη του Αγίου Βασιλείου, η οποία χτίστηκε στη θέση όπου βρισκόταν το τζαμί του Μπεκίρ Πασά. Επιστροφή σε Αθήνα/Πειραιά το βράδυ με ενδιάμεση στάση.

TIMH: 25€ 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές και περιηγήσεις, με σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο τελευταίας τεχνολογίας.
  • Έμπειρος οδηγός με άριστη γνώση των δικτύων και επαγγελματική άδεια οδήγησης.
  • Διόδια και έξοδα πάρκινγκ.
  • Αρχηγός-Σύνοδος του γραφείου μας.
  • Φ.Π.Α. εκδρομής

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ COVID 19:

Για την επιβίβαση σας στο πούλμαν θα πρέπει να προσκομίσετε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή πιστοποιητικό αρνητικού αποτελέσματος P.C.R Test ή Rapid Test της προηγούμενης ημέρας.

 

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

  • Έγκυρη θεωρείται η κράτηση στην οποία έχει πραγματοποιηθεί προκαταβολή 30%.
  • Η προκαταβολή & η εξόφληση γίνεται, είτε μέσω των τραπεζικών μας λογαριασμών είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο μας (Μεγάλου Αλεξάνδρου 60, Κορυδαλλός).
  • Οι θέσεις στο πούλμαν ορίζονται αναλόγως με την ημερομηνία εγγραφής.

 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

1.ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡ.ΛΟΓ 690 913 805 1668

ΙBAN: GR 0901 7190 9000 0069 1380 51 668

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΡΟΚΚΟΣ ΕΕ.

2.ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡ.ΛΟΓ. 272/001264–59

IBAN: GR 51 01 10 27 20 00 00 27 20 01 26 459

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΡΟΚΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΧΡΗΣΤΟΣ

3.ALPHA BANK

IBAN: GR 54 01 40 23 10 231 00200 2011 630

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΡΟΚΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

→ ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ & ΕΚΔΡΟΜΗ & ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

 

 

 
 

rcktravelrcktravel

Other posts by rcktravel
Contact author
Print

- Φόρμα Ενδιαφέροντος -

Contact author

Contact author

x

ΕΚΔΟΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Εκδόστε το εισιτήριό σας (Ακτοπλοικά, Αεροπορικά και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Μετά την έκδοσή τους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή τους.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ