ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ - ΟΙ "ΣΕΫΧΕΛΕΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ - ΟΙ "ΣΕΫΧΕΛΕΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

20€
rcktravel / Αναχωρήσεις: 20/7 & 31/08 / Κατηγορίες: Προσφορές, Μονοήμερες Εκδρομές

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ - ΟΙ "ΣΕΫΧΕΛΕΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ - ΟΙ "ΣΕΫΧΕΛΕΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 20/7, 31/08

Αν και οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους, τα Λιχαδονήσια αποτελούν ένα σχετικά προσφάτως ανακαλυφθέντα προορισμό! Είναι ένα σύμπλεγμα μικρών νησιών, τα οποία αναδύθηκαν μετά από μεγάλο σεισμό πριν από εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. Τα παλαιότερα χρόνια κατοικούνταν, σήμερα όμως είναι ακατοίκητα και αποτελούν προστατευόμενους οικολογικούς χώρους. Αποτελούν εξαιρετικό προορισμό για μονοήμερες θαλάσσιες εκδρομές και εξερευνήσεις. Τα μεγαλύτερα από τα νησάκια αυτά είναι η Στρογγυλή και η Μανολιά, λίγο μικρότερα η Μικρή Στρογγυλή, το Στενό, η Βάγια και μερικά ακόμα μικρότερα.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Αναχώρηση από το Σύνταγμα ακριβώς στις 7:30 για τα Καμένα Βούρλα, με σύντομη ενδιάμεση στάση. Εκεί επιβιβαζόμαστε στα καραβάκια για τη μετάβασή μας στη παραλία των Λιχαδονησίδων. Η διαδρομή διαρκεί 1 ώρα πηγαίνοντας (περιλαμβάνει και ένα κύκλο γύρω από τα νησάκια με πλήρη ξενάγηση από τον καπετάνιο, και στάση σε ένα υπέροχο ναυάγιο). Στην παραλία θα έχουμε άπλετη παραμονή για μπάνιο! Εκεί υπάρχουν ξαπλώστρες και ομπρέλες για όλους, καθώς και μία καντίνα που προσφέρει πρόχειρο φαγητό (σάντουιτς κλπ καφέδες αλλά και για όποιον επιθυμεί λειτουργεί και κανονική κουζίνα με σουβλάκια, ψάρια, σαλάτες κλπ. Στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε και πάλι στο καραβάκι για τα Καμμένα Βούρλα. Εδώ θα παραμείνουμε για το γεύμα μας σε κάποια από τις τοπικές ταβέρνες (έξοδα ατομικά). Το απογευματάκι θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής, επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή στην Αθήνα, μετά από μία απόδραση σε μία από τις πιό εξωτικές παραλίες της Ελλάδος.

 

ΤΙΜΗ

20€/άτομο

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές, με σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο τελευταίας τεχνολογίας.
  • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της  εκδρομής.
  • Διόδια αυτοκινητοδρόμων  και έξοδα παρκινγκ.
  • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUR OPERATOR
  • Φ.Π.Α. εκδρομής.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI:

  • Τα εισιτήρια του καραβιού Καμένα Βούρλα - Λιχαδονήσια μετ' επιστροφής (11€).

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

  • Έγκυρη θεωρείται η κράτηση στην οποία έχει πραγματοποιηθεί προκαταβολή 30%.
  • Η προκαταβολή & η εξόφληση γίνεται, είτε μέσω των τραπεζικών μας λογαριασμών είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο μας (Μεγάλου Αλεξάνδρου 60, Κορυδαλλός).
  • Οι θέσεις στο πούλμαν ορίζονται αναλόγως με την ημερομηνία εγγραφής.

 

rcktravelrcktravel

Other posts by rcktravel
Contact author
Print

- Φόρμα Ενδιαφέροντος -

Contact author

Contact author

x

ΕΚΔΟΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Εκδόστε το εισιτήριό σας (Ακτοπλοικά, Αεροπορικά και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Μετά την έκδοσή τους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή τους.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ