ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ – ΑΓΟΡΙΑΝΗ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ – ΑΓΟΡΙΑΝΗ

20€
rcktravel / ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ / Κατηγορίες: Προσφορές, Μονοήμερες Εκδρομές

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ – ΑΓΟΡΙΑΝΗ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ – ΑΓΟΡΙΑΝΗ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Αναχώρηση το πρωί από Πειραιά/Αθήνα με προορισμό τη κοσμοπολίτικη Αράχωβα. Χτισμένη αμφιθεατρικά στις νότιες απολήξεις του όρους Παρνασσός, αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους πιο δημοφιλείς πόλους έλξης για τον ελληνικό ορεινό τουρισμό. Ένα τουριστικό θέρετρο που δεν του λείπει σχεδόν τίποτα, αρκετά γραφικός οικισμός με παραδοσιακά σπίτια και στενά σοκάκια. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και ψώνια.

Επόμενη στάση στη γραφική Αγόριανη (Επτάλοφος), το χωριό που γέννησε ονομαστούς αγωνιστές του ’21 αλλά και της Αντίστασης (γι’ αυτό και κάηκε ολοσχερώς στη Κατοχή),  Επτάλοφος, όνομα που δηλώνει τη θέση του πάνω σε επτά λόφους, σε υψόμετρο που φτάνει ως και τα 1.100μ, στις βορειοδυτικές πλαγιές του Παρνασσού. Και είναι ακριβώς αυτό το γεωγραφικό στίγμα, σ’ ένα τοπίο γεμάτο πηγές, πλατάνια, φτελιές και έλατα με θέα στο Καλλίδρομο, καθώς και η αυθεντική μυρωδιά από χωριό. Η όμορφη πλακόστρωτη πλατεία με τις ταβέρνες και τα πανύψηλα πλατάνια – απ’ τα δύο μάλιστα αναβλύζει και νερό – είναι κλασική αφετηρία για τις διαδρομές των επισκεπτών. Ακολουθώντας από εδώ το πέτρινο μονοπάτι πλάι στη ρεματιά, πενήντα μέτρα πιο πάνω μάς περιμένει ένας μικρός καταρράκτης. Στο χωριό θα συναντήσουμε παλιά εκκλησάκια του 19ου αιώνα, όπως τους χτισμένους πάνω σε πηγή Αγίους Αναργύρους και την Αγία Παρασκευή με την τεράστια βελανιδιά του Σικελιανού. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και αναχώρηση αργά το απόγευμα σε Πειραιά/Αθήνα.

ΤΙΜΗ: 20

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές, με σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο τελευταίας τεχνολογίας .
  • Έμπειροι οδηγοί με άριστη γνώση των δικτύων των πόλεων και επαγγελματική άδεια οδήγησης.
  • Διόδια αυτοκινητοδρόμων.
  • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής.
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη (171654 / 104644).
  • Φ.Π.Α. εκδρομής.

 

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

  • Έγκυρη θεωρείται η κράτηση στην οποία έχει πραγματοποιηθεί με προκαταβολή 10€.
  • Η προκαταβολή & η εξόφληση γίνεται, είτε μέσω του τραπεζικού μας λογαριασμού είτε με φυσική παρουσία στο γραφείο μας (Μεγάλου Αλεξάνδρου 60, Κορυδαλλός).
  • Οι θέσεις στο πούλμαν ορίζονται αναλόγως με την ημερομηνία εγγραφής.

 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

  1. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

       ΑΡ.ΛΟΓ 690 913 805 1668

       ΙBAN: GR 0901 7190 9000 0069 1380 51 668

       ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΡΟΚΚΟΣ ΕΕ.

 

ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ & ΕΚΔΡΟΜΗ & ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 

 

 

 

rcktravelrcktravel

Other posts by rcktravel
Contact author
Print

- Φόρμα Ενδιαφέροντος -

Contact author

Contact author

x

ΕΚΔΟΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Εκδόστε το εισιτήριό σας (Ακτοπλοικά, Αεροπορικά και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Μετά την έκδοσή τους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή τους.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ