X
Οργανωμένα Ταξίδια στο Εξωτερικό
4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  «ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ»
rcktravel / Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 / Κατηγορίες: Οργανωμένα Ταξίδια Ελλάδα

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  «ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ»

ΚΑΒΑΛΑ – ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ – ΞΑΝΘΗ – ΛΥΔΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΙ – ΔΡΑΜΑ – ΣΕΡΡΕΣ

Ημερομηνίες: 29/02/2020 έως 03/03/2020
 
1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ /ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΜΕΘΩΝΗ - ΚΑΒΑΛΑ
Αναχώρηση το πρωί από Αθήνα/Πειραιά και με ενδιάμεση στάση για καφέ θα συνεχίσουμε το δρόμο μας για την Πιερία, την κατοικία των δώδεκα Θεών του Ολύμπου. Ο Δίας δώρισε στην πιο ειδυλλιακή γωνιά της, γραφικούς λοφίσκους, καθαρές δαντελωτές ακτές, τις ακτές του Ολύμπου και την πιο πανοραμική θέα του Θερμαϊκού. Στο χαρισματικό αυτό μέρος, στην παραλία της Μεθώνης θα σταματήσουμε  για προαιρετικό γεύμα και στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν με προορισμό την Καβάλα. Η Καβάλα σήμερα είναι μια από τις μεγαλύτερες, μετά την Θεσσαλονίκη, πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Είναι κτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές της οροσειράς Σύμβολο και πολλοί την κατατάσσουν ανάμεσα στις ομορφότερες και γραφικότερες πόλεις της χώρας μας εξαιτίας της μοναδικής της φυσιογνωμίας, της προνομιακής τοποθεσίας στην οποία χτίστηκε αλλά και της ζεστής και φιλικής της ατμόσφαιρας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διανυκτέρευση.
2Η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΒΑΛΑ – ΛΥΔΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΙ – ΔΡΑΜΑ – ΚΑΒΑΛΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε την ημέρα μας με μια επίσκεψη στο βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας. Ο μνημειώδης σύγχρονος Ναός – Βαπτιστήριο – Προσκύνημα είναι ένα έργο αριστουργηματικό και σχεδιασμένο σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά πρότυπα του Οκταγώνου. Στην όχθη του ποταμού Ζυγκάτη υπάρχει και το υπαίθριο βαπτιστήριο ενηλίκων. Προσκύνημα στο Ναό και επόμενος προορισμός μας οι Φίλιπποι, το σημαντικότερο αρχαιολογικό  χώρο της Καβάλας και ολόκληρης της Ανατολικής Μακεδονίας. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στη Δράμα η οποία είναι χτισμένη στους πρόποδες του όρους Φαλακρού, που οι ντόπιοι ονομάζουν «βουνό των λουλουδιών». Βουνό με πολλές φυσικές ομορφιές, χιονοδρομικές πίστες και τέσσερα καλά εξοπλισμένα καταφύγια για τους φίλους της ορειβασίας. Η πόλη, πνιγμένη στο πράσινο με άφθονα νερά, διαθέτει μοναδική γοητεία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο. 
Διανυκτέρευση.
3Η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΒΑΛΑ – ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ – ΞΑΝΘΗ – ΚΑΒΑΛΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και μετά θα επισκεφτούμε το Πόρτο Λάγος, ένα μικρό γραφικό χωριό που είναι συγχρόνως παραθαλάσσιο και παραλίμνιο καθώς δίπλα του υπάρχει η λίμνη Βιστωνίδα και οι παραλίες του βρέχονται από το Θρακικό πέλαγος. Βρίσκεται στα νοτιοανατολικά του νομού στα σύνορα των νομών Ξάνθης και Ροδόπης. Συνεχίζουμε για την Ξάνθη. Εδώ θα έχουμε χρόνο για να περιηγηθούμε στην πόλη και να παρακολουθήσουμε την παρέλαση των αρμάτων και των καρναβαλιστών και όλες τις τοπικές εκδηλώσεις. Το Ξανθιώτικο  Καρναβάλι είναι από τα πλέον φημισμένα στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια! Μετά το τέλος του καρναβαλιού επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διανυκτέρευση.
4Η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΒΑΛΑ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ – ΣΕΡΡΕΣ – ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια θα πάμε στο σπήλαιο της Αλιστράτης ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας και τα ομορφότερα της Ευρώπης με πλούσιο σταλαγμιτικό και σταλακτιτικό διάκοσμο. Προαιρετική περιήγηση στο σπήλαιο και συνεχίζουμε για την πόλη των Σερρών. Εδώ θα γιορτάσουμε τα κούλουμα .Επιβίβαση στο πουλμαν και επιστροφή σε Αθήνα/ Πειραιά με ενδιάμεσες στάσεις.
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI:
⦁ Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές,  με  σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο   τελευταίας τεχνολογίας 
⦁ Έμπειροι  οδηγοί  με άριστη γνώση των  δικτύων των πόλεων και επαγγελματική αδεία οδήγησης.
⦁ Διόδια αυτοκινητοδρόμων  .
⦁ Δωρεάν Wi – Fi  στο πούλμαν και στα ξενοδοχεία παραμονή σας
⦁ Τρεις (3) διανυκτέρευσεις  σε   επιλεγμένο ξενοδοχείο στη Καβάλα
⦁ Πρωινό μπουφέ καθημερινά
⦁ Ημιδιατροφή
⦁ Έμπειρος    αρχηγός – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της  εκδρομής
⦁ Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη. (74646 / 115307)
⦁ Φ.Π.Α. εκδρομής
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
⦁ Ποτά, Αχθοφορικά, Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
⦁ Ότι αναφέρετε στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο 
⦁ Τοπικοί δημοτικοί φόροι όπου απαιτούνται.
 
ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ
Δίκλινο / Τρίκλινο δωμάτιο 185€
Μονόκλινο δωμάτιο                230€
Print
671

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Εκδώστε το εισιτήριό σας (Ακτοπλοικά, Αεροπορικά και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Μετά την έκδοσή τους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή τους.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ