X
Οργανωμένα Ταξίδια στο Εξωτερικό
3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  «ΤΖΑΜΑΛΕΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ»
rcktravel

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  «ΤΖΑΜΑΛΕΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ»

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΛΙΜΝΗ ΠΑΜΒΩΤΙΔΑ(ΝΗΣΑΚΙ) - ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ

Ημερομηνίες: 29/02/2020 έως 02/03/2020
 
1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑΣ  – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Αθήνα/Πειραιά και με ενδιάμεση στάση για καφέ θα φτάσουμε στο Μεσολόγγι. Η Ιερά πόλις όπως έχει αποκληθεί, έχει ταυτιστεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ελληνική πόλη με τον Αγώνα του 1821. Εδώ θα θαυμάσουμε τον κήπο των Ηρώων με τον τύμβο, όπου έχουν ταφεί οστά αγωνιστών, ανδριάντες και προτομές αγωνιστών και φιλελλήνων, όπως του Μάρκου Μπότσαρη, του Κυριάκου Μαυρομιχάλη και του λόρδου Βύρωνα. Στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για να καταλήξουμε στην πόλη των Ιωαννίνων, την πόλη των θρύλων και πρωτεύουσα της Ηπείρου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διανυκτέρευση.
2Η ΗΜΕΡΑ: ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΝΗΣΑΚΙ - ΤΖΑΜΑΛΕΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο στη συνέχεια θα γνωρίσουμε την πόλη των Ιωαννίνων. Η φύση, το κλίμα και ο χαρακτήρας της πόλης ορίζονται από  την υδάτινη «κυρά». Η λίμνη, με τα ακύμαντα νερά και το μικρό νησάκι αποτελεί ένα φυσικό μνημείο, που γύρω του ζει και αναπνέει ολόκληρη η πόλη. Περιήγηση στην πόλη. Η πολιτιστική ιστορία των Ιωαννίνων, με τους μεγάλους πεζογράφους και ποιητές, τα καλλιτεχνικά και πνευματικά δρώμενα, που διοργανώνονται όλον τον χρόνο, δίνουν την ευκαιρία για μια γνωριμία με τις ρίζες της πνευματικής παράδοσης της Ηπείρου. Οι διαδρομές μέσα την πόλη, τα πολλά αξιοθέατα και τα μουσεία, προσφέρουν την αίσθηση μιας άλλης εποχής, γεμάτης μυστικά και θρύλους. Προαιρετική επίσκεψη στο «Νησί της Λίμνης». Ένας πευκόφυτος βράχος, που η έκτασή του δεν ξεπερνά τα 200 στρέμματα, με έναν παραδοσιακό ηπειρώτικο οικισμό, καμωμένο από πέτρα. Στη λιλιπούτεια ενδοχώρα και στις ακτές του, χτισμένα το ένα δίπλα στο άλλο σχεδόν, επτά βυζαντινά και μεταβυζαντινά μοναστήρια σχηματίζουν μια μοναστική πολιτεία αιώνων, που είναι και η τρίτη μεγαλύτερη στην Ελλάδα, μετά το Αγιον Όρος και τα Μετέωρα. Αφού περιηγηθούμε στο νησί θα επιστρέψουμε στα Ιωάννινα για να διασκεδάσουμε στις πασίγνωστες τζαμάλες. Οι τζαμάλες, είναι μεγάλες φωτιές που ανάβουν οι κάτοικοι στις γειτονιές της πόλης πάνω στις οποίες μαγειρεύονται νοστιμιές. Απαραίτητη συνοδεία το τσίπουρο που ρέει άφθονο και τα κλαρίνα. Ο κόσμος σε κύκλο γύρω από τη φωτιά χορεύει ασταμάτητα. Οι δρόμοι της πόλης γεμάτοι από κόσμο που περνά από τις τζαμάλες για να πιεί και να χορέψει, η ξέφρενη διάθεση διάχυτη παντού και τα κάθε είδους αστεία και πειράγματα «να δίνουν και να παίρνουν». Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διανυκτέρευση.
3Η ΗΜΕΡΑ : ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ – ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε για τον  Αμβρακικό  Κόλπο. Έναν  τόπο  μοναδικό στην Ελλάδα. Το καλύτερο σημείο για ν' αποκτήσει κανείς μια ολοκληρωμένη εικόνα της ιδιαίτερης αυτής περιοχής της Δυτικής Ελλάδας είναι  το ψαροχώρι της Κορωνησίας τον μικρό ψαράδικο οικισμό με τους 350 κατοίκους περίπου. Το χωριό εκτείνεται σε ένα μικρό ύψωμα, αγναντεύοντας ολόγυρα την κλειστή θάλασσα και τις αμμονησίδες. Στάση  για να γιορτάσουμε τα  Κούλουμα με τα παραδοσιακά εδέσματα της ημέρας.  Επιστροφή  σε Αθήνα/Πειραιά  με ενδιάμεσες στάσεις αργά το βράδυ.
 
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI:
⦁ Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές,  με  σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο   τελευταίας τεχνολογίας 
⦁ Έμπειροι  οδηγοί  με άριστη γνώση των  δικτύων των πόλεων και επαγγελματική αδεία οδήγησης.
⦁ Διόδια αυτοκινητοδρόμων  .
⦁ Δωρεάν Wi – Fi  στο πούλμαν και στα ξενοδοχεία παραμονή σας
⦁ Δύο (2) διανυκτέρευσεις  σε   επιλεγμένο ξενοδοχείο στα Ιωάννινα
⦁ Πρωινό μπουφέ καθημερινά
⦁ Ημιδιατροφή
⦁ Έμπειρος    αρχηγός – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της  εκδρομής
⦁ Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη. (74646 / 115307)
⦁ Φ.Π.Α. εκδρομής
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
⦁ Ποτά, Αχθοφορικά, Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
⦁ Ότι αναφέρετε στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο 
⦁ Τοπικοί δημοτικοί φόροι όπου απαιτούνται.
 
ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ
Δίκλινο / Τρίκλινο δωμάτιο 125€
Μονόκλινο δωμάτιο                155€
 
Print
546

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Εκδώστε το εισιτήριό σας (Ακτοπλοικά, Αεροπορικά και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Μετά την έκδοσή τους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή τους.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ