X
Οργανωμένα Ταξίδια στο Εξωτερικό
3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  «ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ & ΜΠΟΥΛΕΣ»
rcktravel

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ  «ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ & ΜΠΟΥΛΕΣ»

ΕΔΕΣΣΑ – ΝΑΟΥΣΑ – ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΛΙΤΟΧΩΡΟ 

Ημερομηνίες: 29/02/2020 έως 02/03/2020
 
1Η ΗΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Αναχώρηση το πρωί από Αθήνα/Πειραιά και με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση θα φτάσουμε στην Παραλία Κατερίνης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διανυκτέρευση
 
 2Η ΗΜΕΡΑ : ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  - ΕΔΕΣΣΑ – ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΝΑΟΥΣΑ (ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ)- ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τη Έδεσσα. Η αρχοντική Έδεσσα, η πρωτεύουσα του νομού Πέλλας, είναι χτισμένη σε ένα υψίπεδο (310μ.), τον Βράχο, και στα πόδια της απλώνεται η εύφορη πεδιάδα που φθάνει ως το Θερμαϊκό Κόλπο. Γύρω της στέκουν ακοίμητοι θεματοφύλακες τέσσερα επιβλητικά βουνά της Κεντρικής Μακεδονίας (Βέρμιο, Βόρας -Καϊμακτσαλάν, Τζένα και Πάικο), που ορθώνουν προστατευτικά το ανάστημά τους. Αφού θαυμάσουμε τους καταρράκτες.Θα επισκεφτούμε το πάρκο του Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια θα μεταβούμε στη γιορτινή και αποκριάτικη Νάουσα γεμάτη με κόσμο που γιορτάζει με κέφι και μουσικές εκδηλώσεις, όπου θα ζήσουμε την ατμόσφαιρα του καρναβαλιού στο κέντρο της πόλης. Θα παρακολουθήσουμε το περίφημο δρώμενο του «Γενίτσαροι και Μπούλες » με τις παραδοσιακές φορεσιές και τις κουδούνες να γεμίζουν τους δρόμους της πόλης, τον Ναουσαίικο παραδοσιακό γάμο και την παρέλαση των μεταμφιεσμένων. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
 
3Η ΗΜΕΡΑ : ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια αναχώρηση με προορισμό την Παναγία Σουμελά. Εδώ θα προσκυνήσουμε την  εικόνα της Παναγίας η οποία μεταφέρθηκε από τον Πόντο στην Ελλάδα και αρχικά φιλοξενήθηκε στο Βυζαντινό Μουσείο της Αθήνας. Επιθυμία των Ποντίων ήταν να βρεθεί κάποιο μέρος βραχώδες και ήσυχο, παρόμοιο με αυτό στον Πόντο, ώστε να χτιστεί η "Νέα" Μονή που θα φιλοξενούσε την εικόνα, κάτι που έγινε τελικά το 1951 στην περιοχή της Καστανιάς στο Βέρμιο. Στη συνέχεια θα πάμε στο Λιτόχωρο στους πρόποδες του Ολύμπου για να γιορτάσουμε τα  Κούλουμα με τα παραδοσιακά εδέσματα της ημέρας.  Επιστροφή  σε Αθήνα/Πειραιά  με ενδιάμεσες στάσεις αργά το βράδυ.
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI:
⦁ Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές,  με  σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο   τελευταίας τεχνολογίας 
⦁ Έμπειροι  οδηγοί  με άριστη γνώση των  δικτύων των πόλεων και επαγγελματική αδεία οδήγησης.
⦁ Διόδια αυτοκινητοδρόμων  .
⦁ Δωρεάν Wi – Fi  στο πούλμαν και στα ξενοδοχεία παραμονή σας
⦁ Δύο (2) διανυκτέρευσεις  σε   επιλεγμένο ξενοδοχείο στην παραλία Κατερίνης
⦁ Πρωινό μπουφέ καθημερινά
⦁ Ημιδιατροφή
⦁ Έμπειρος    αρχηγός – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της  εκδρομής
⦁ Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη. (74646 / 115307)
⦁ Φ.Π.Α. εκδρομής
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
⦁ Ποτά, Αχθοφορικά, Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
⦁ Ότι αναφέρετε στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο 
⦁ Τοπικοί δημοτικοί φόροι όπου απαιτούνται.
 
ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ
 
Δίκλινο / Τρίκλινο δωμάτιο 125€
 
Μονόκλινο δωμάτιο                155€
 
Print
429

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Εκδώστε το εισιτήριό σας (Ακτοπλοικά, Αεροπορικά και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Μετά την έκδοσή τους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή τους.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ