X
Οργανωμένα Ταξίδια στο Εξωτερικό
ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ
rcktravel

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ

2 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

2 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 28/03/2020 έως 29/03/2020

 

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Συγκέντρωση, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για την θεσσαλική πόλη τα όμορφα Τρίκαλα .Διασχίζοντας τον θεσσαλικό κάμπο και με ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε σε ένα  μικρό θαύμα του ανθρώπου και της φύση την Λίμνη Πλαστήρα. Η λίμνη Πλαστήρα δημιουργήθηκε εκεί που ο ποταμός Ταυρωπός  αργοκυλούσε  για να συναντήσει τον Αχελώο. Θα θαυμάσουμε τα όμορφα χωριά  της λίμνης καθώς και το Φράγμα. Προαιρετικό φαγητό με θέα τη λίμνη .Συνεχίζουμε για την πατρίδα του εμβληματικού γιατρού της αρχαιότητας Ασκληπιού τα Τρίκαλα.  Τα Τρίκαλα η πόλη-πρότυπο της ελληνικής επαρχίας χρωστά σε μεγάλο βαθμό την ομορφιά της στο γραφικό ποταμό Ληθαίο αλλά και στα ιστορικά  της  μνημεία, την εξαιρετική ρυμοτομία, τις ευρύχωρες πλατείες, τα πάρκα και τους πεζόδρομούς της. Πρώτη γνωριμία με την πόλη και ελεύθερος χρόνος.  Τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας. Δείπνο Διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΤΡΙΚΑΛΑ   - ΕΛΑΤΗ – ΠΕΡΤΟΥΛΙ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ ΑΘΗΝΑ

Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση για να γνωρίσουμε τα χωριά του Κόζιακα .Πρώτος μας σταθμός η Ελάτη η οποία είναι χτισμένη σε 900μ. υψόμετρο και παρόλο που είναι περιτριγυρισμένη από τις κορυφές των βουνών είναι προσβάσιμη όλες τις εποχές του έτους. Συνδυάζοντας τις σπάνιες ομορφιές της, τη φιλόξενη ατμόσφαιρα του χωριού με το άφθονο χιόνι το χειμώνα και το δροσερό και υγιεινό κλίμα το καλοκαίρι η Ελάτη αποτελεί ένα από τα πιο ανεπτυγμένα παραθεριστικά κέντρα της περιοχής. Επόμενος προορισμός μας το Περτούλι, ένα από τα πιο παλαιά χωριά της Θεσσαλίας. Χτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά  του βουνού, με γραφικά πέτρινα σπίτια με κόκκινες ή πέτρινες στέγες, το χωριό ξεχωρίζει για την υπέροχη φύση και το ελατοδάσος του, το οποίο διακόπτεται από ειδυλλιακά ξέφωτα. Το μαγευτικό Περτούλι, είναι μια από τις ελάχιστες ορεινές κοινότητες που απέμειναν με μόνιμους κάτοικους οι οποίοι ασχολούνται κατά βάση με την υλοτομία και την κτηνοτροφία. Ένας ορεινός παράδεισος σε υψόμετρο 1.100 μέτρων. Ελεύθερος χρόνος  για να απολαύσουμε προαιρετικά τις τοπικές σπεσιαλιτέ της περιοχής και να πιούμε τον καφέ μας . Επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή στην πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές,  με  σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο   τελευταίας τεχνολογίας
 • Έμπειροι  οδηγοί  με άριστη γνώση των  δικτύων των πόλεων και επαγγελματική αδεία οδήγησης.
 • Διόδια αυτοκινητοδρόμων  .
 • Δωρεάν WiFi στο ξενοδοχείο παραμονή σας
 • Μια (1) διανυκτέρευση  σε ξενοδοχείο στα Τρίκαλα (ανάλογα την επιλογή σας)
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
 • Ημιδιατροφή
 • Έμπειρος    αρχηγός – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της  εκδρομής
 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη. (74646 / 115307)
 • Φ.Π.Α. εκδρομής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ποτά, Αχθοφορικά, Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
 • Ότι αναφέρετε στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 • Τοπικοί δημοτικοί φόροι

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ

Δίκλινο / Τρίκλινο δωμάτιο

Μονόκλινο δωμάτιο

65€

85

Print
231

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Εκδώστε το εισιτήριό σας (Ακτοπλοικά, Αεροπορικά και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Μετά την έκδοσή τους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή τους.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ