X
Οργανωμένα Ταξίδια στο Εξωτερικό
3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΑΘΑΜΑΝΙΚΑ ΟΡΗ
rcktravel / Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 / Κατηγορίες: Οργανωμένα Ταξίδια Ελλάδα

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΑΘΑΜΑΝΙΚΑ ΟΡΗ

ΑΡΤΑ – ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ - ΑΓΝΑΝΤΑ – ΠΡΑΜΑΝΤΑ –ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ- ΘΕΡΜΟ 

 
 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 23/03/2019 έως 25/03/2019 
 
1Η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ/ΑΘΗΝΑ –ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ - ΑΡΤΑ
Αναχώρηση από Πειραιά/Αθήνα, με ενδιάμεση στάση και μέσω της Καλωδιακής γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου θα φτάσουμε στον  Αμβρακικό  Κόλπο. Έναν  τόπο  μοναδικό στην Ελλάδα. Το καλύτερο σημείο για ν' αποκτήσει κανείς μια ολοκληρωμένη εικόνα της ιδιαίτερης αυτής περιοχής της Δυτικής Ελλάδας είναι  το ψαροχώρι της Κορωνησίας τον μικρό ψαράδικο οικισμό με τους 350 κατοίκους περίπου. Το χωριό εκτείνεται σε ένα μικρό ύψωμα, αγναντεύοντας ολόγυρα την κλειστή θάλασσα και τις αμμονησίδες. Στάση για προαιρετικό γεύμα. Επόμενος προορισμός η Άρτα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διανυκτέρευση
2Η ΗΜΕΡΑ:ΑΡΤΑ  - ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ – ΑΓΝΑΝΤΑ – ΠΡΑΜΑΝΤΑ –ΑΡΤΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο  και ξεκινάμε μια υπέροχη εκδρομή στα γραφικά Τζουμέρκα. Πρώτος σταθμός το φράγμα Πουρναρίου που δημιουργεί και την τεχνητή λίμνη, για να ακολουθήσει μια πανέμορφη διαδρομή από τα όμορφα χωριουδάκια Γραμμενιτσα – Έλατο – Δαφνιώτη, για να φτάσουμε στο ιστορικό γεφύρι της Πλάκας πάνω από τον Άραχθο, που είναι ίσως το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι στα Βαλκάνια και για να καταλήξουμε σε δυο ορεινά κεφαλοχώρια της περιοχής, τα Άγναντα και τα Πράμαντα, που είναι χτισμένα αμφιθεατρικά και ακολουθούν το φυσικό ανάγλυφο της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο. Διανυκτέρευση.
3Η ΗΜΕΡΑ: ΑΡΤΑ –ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ- ΘΕΡΜΟ – ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για  την λίμνη Τριχωνίδα καθώς και τα γύρω χωριά . Τρία χιλιόμετρα από το Θέρμο βρίσκεται το χωριά Μεγάλο Δένδρο, πατρίδα του Κοσμά του Αιτωλού. Κοντά είναι το χωριουδάκι  Μάνδρα με το Μοναστήρι της Αγ. Παρασκευής που κατά την παράδοση φαίνεται ότι υπάρχει από τον 16ο αιώνα. Ηταν ανδρικό μοναστήρι και είχε κρυφό σχολειό, όπου έμαθε τα πρώτα του γράμματα ο Κοσμάς ο Αιτωλός. Παραμονή για προαιρετικό γεύμα στο Θέρμο.Επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή σε Πειραιά /Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.
 
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI:
⦁ Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές,  με  σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο   τελευταίας τεχνολογίας 
⦁ Έμπειροι  οδηγοί  με άριστη γνώση των  δικτύων των πόλεων και επαγγελματική αδεία οδήγησης.
⦁ Διόδια αυτοκινητοδρόμων  .
⦁ Δωρεάν Wi – Fi  στο πούλμαν και στο ξενοδοχείο παραμονή σας
⦁ Δύο (2) διανυκτέρευση  σε επιλεγμενο ξενοδοχείο στην Άρτα
⦁ Πρωινό μπουφέ καθημερινά
⦁ Ημιδιατροφή
⦁ Έμπειρος    αρχηγός – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της  εκδρομής
⦁ Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη. (74646 / 115307)
⦁ Φ.Π.Α. εκδρομής
 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
⦁ Ποτά, Αχθοφορικά, Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
⦁ Ότι αναφέρετε στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο 
⦁ Τοπικοί δημοτικοί φόροι 
 
ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ
 
Δίκλινο / Τρίκλινο δωμάτιο 145€
Μονόκλινο δωμάτιο                175€
 
Print
328

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Εκδώστε το εισιτήριό σας (Ακτοπλοικά, Αεροπορικά και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Μετά την έκδοσή τους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή τους.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ