X
Οργανωμένα Ταξίδια στο Εξωτερικό
Λουτρά Λουτρακίου(Πόζαρ) - Παναγία Σουμελά- Αγ.Αθανάσιος-Έδεσσα-Βεργίνα-Παλαιός Παντελεήμονας
rcktravel / Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018 / Κατηγορίες: Οργανωμένα Ταξίδια Ελλάδα, Προσφορές

Λουτρά Λουτρακίου(Πόζαρ) - Παναγία Σουμελά- Αγ.Αθανάσιος-Έδεσσα-Βεργίνα-Παλαιός Παντελεήμονας

Τριήμερη εκδρομή παρασκευή 14 Σάββατο 15, και Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

 

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ

 

Αναχώρηση από τα γραφεία μας Μ.Αλεξάνδρου 60 – Κορυδαλλός και από προκαθορισμένα σημεία ,με προορισμό και με ενδιάμεσες στάσεις θα είναι τα Λουτρά Πόζαρ. Θα Επισκεφτούμε τον πρώτο προορισμό μας ,την Παναγία Σουμελά ,άνδρο της ορθοδοξίας ,εξαιρετικά εντυπωσιακή μονή,αξίζει πραγματικά μία επίσκεψη στην Παναγιά μας,θα γευματίσουμε στην περιοχή και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο Λουτράκι,θα επισκεφτούμε τα Λουτρά Πόζαρ ,όπου όποιος θέλει μπορεί να κάνει και την πρώτη του λουτροθεραπεία και στη συνέχεια  θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας και θα απολαύσουμε το βραδινό μας .

 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ

 

Πρωινό και ξεκινάμε την ημερήσια εκδρομική μας εξόρμηση στην πόλη του νερού ,την Έδεσσα.Θα επισκεφτούμε τους καταράκτες κα θα πιούμε τον καφέ μας.Στη συνέχεια θα ταξιδέψουμε με προορισμό τον παραδοσιακό διατηρητέο οικισμό του Παλιού Αγίου Αθανασίου ή Τσέγανη, όπως ονομαζόταν παλιά. Χτισμένος σε υψόμετρο 1200 μέτρων, στους πρόποδες του όρους Βόρας πολύ κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν. Ο επισκέπτης μαγεύεται από τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια με τα κεραμίδια, δείγματα της παραδοσιακής τοπικής Μακεδονίτικης αρχιτεκτονικής, κτισμένα από πελεκητή πέτρα. Θα γευματίσουμε, θα πιούμε τον καφέ μας και θα επιστρέψουμε στα Λουτρά Πόζαρ , που όποιος επιθυμεί μπορεί να βάλει στο πρόγραμμά του να κάνει τις λουτροθεραπείες του. Και στη συνέχεια το δείπνο μας και ξεκούραση γιατί μας περιμένει μία ενδιαφέρουσα αυριανή ταξιδιωτική πρόταση.

 

ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό μας ξεκινάει η τελευταία ημέρα αυτής της ταξιδιωτικής εμπειρίας που μας επιφυλάσσει μία ακόμη εξαιρετικής βαρύτητας επίσκεψης στους βασιλικούς τάφους της Βεργίνας. Βρίσκονται στη Βόρεια Ελλάδα, στην άκρη του μακεδονικού κάμπου. Στους πρόποδες των Πιερίων. Μπαίνουμε  στον τύμβο. Ακολουθούμε αναγκαστική πορεία που θα μας αφήσει εντυπωσιασμένους καθώς το φως της ημέρας σβήνει, ο χώρος όπου εισερχόμαστε μας  προκαλεί έντονα συναισθήματα. Σε λίγο θα γίνουμε μάρτυρες του μεγαλείου της αρχαίας Ελλάδας είναι ένα από τα σημαντικότερα αρχαιολογικά ευρήματα στην Ελλάδα .Πιστέψτε με είναι ένα χώρος που μόνο υπερήφανους σαν Έλληνες μπορεί να μας κάνει να νοιώσουμε .Κάθε φορά, που τον επισκεπτόμαστε μόνο δυνατά συναισθήματα μπορούμε να νοιώθουμε.Και  στη συνέχεια άλλη μία εκπληκτική εικόνα τοπίου θα εξελιχθεί μπροστά στα μάτια μας που πιστέψτε με θα σας γοητεύσει και δεν θα την "χορταίνεται" είναι ο Παλαιός Παντελεήμονας ,είναι η τελευταία πινελιά της εκδρομής μας ,που όμως θα μας "απογειώσει".Με ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε στην πόλη μας, την Αθήνα.

 

 

*Το πρόγραμμα μπορεί να διαμορφωθεί για τη καλύτερη διαξαγωγή της εκδρομής.

 

Η τιμή συμμετοχής είναι 130 ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 

Η επιβάρυνση μονόκλινου 40 ευρώ

 

 

Περιλαμβάνονται:

Μεταφορές - εκδρομές του προγράμματος με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν

Διαμονή στο ξενοδοχείο σε πολυτελή δωμάτια

Δωρεάν χρήση INTERNET στο πούλμαν και  στο ξενοδοχείο σε όλους τους χώρους

Πρωινό και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)

Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών

Αρχηγός / Συνοδός

Επίσημη ξενάγηση (Βεργίνα)

Φόρος διανυκτέρευσης

Φ.Π.Α. 

 

Δεν περιλαμβάνονται :

Εισόδοι σε Μουσεία .

Ποτά στα γεύματα.

 

Print
13294

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Εκδώστε το εισιτήριό σας (Ακτοπλοικά, Αεροπορικά και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Μετά την έκδοσή τους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή τους.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ