X
Οργανωμένα Ταξίδια στο Εξωτερικό
ΙΤΑΛΙΑ
rcktravel

ΙΤΑΛΙΑ

Eξαήμερη οδική εκδρομή από 24/06/2018-29/06/2018

 

 

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση από τα γραφεία μας Μ.Αλεξάνδρου 60 - Κορυδαλλός και από προκαθορισμένα σημεία δύο εξ’ αυτών το Σύνταγμα και η Ομόνοια.Πρώτος μας προορισμός με ενδιάμεση στάση το λιμάνι της  Πάτρας από όπου αναχωρούμε για Ιταλία και πιο συγκεκριμένα για το λιμάνι της Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο ,τακτοποίηση στις καμπίνες μας και το  βράδυ μας ,μπορούμε να το απολαύσουμε σα να πραγματοποιούμε μία μικρή κρουαζιέρα ,τα πλοία διαθέτουν πολυτελή χώρους με όλες τις ανέσεις και με αρκετές δραστηριότητες ,μπορούμε να απολαύσουμε τη θαλασσινή αύρα του Ιονίου και της Αδριατικής Θάλασσας ,να διασκεδάσουμε και να γίνουμε μία παρέα όλοι.Διανυκτέρευση λοιπόν εν πλω,είναι μία ωραία εμπειρία.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ

Άφιξη το μεσημέρι στο Λιμάνι της Ανκόνα, όπου επιβιβαζόμαστε στο πολυτελές τουριστικό λεωφορείο μας και το βράδυ είμαστε στην πρωτεύουσα της γειτονικής μας χώρας στη Ρώμη.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Δείπνο και ξεκούραση.

ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ

Απολαμβάνουμε το πρωινό μας και ξεκινάμε για να γνωρίσουμε τη Πόλη Μουσείο τη Ρώμη.Ξεκινάμε πραγματοποιόντας το city tour,όπου θα δούμε και θα επισκεφτούμε το Καπιτώλιο, την εκκλησία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό,τη πλατεία που σχεδίασε ο Μπερνίνι,το μπαλκόνι από που ο Πάπας εμφανίζεται και ευλογεί τους πιστούς,το Παλάτσο Βιτοριάνο,την πλατεία Βενετίας,το Παλάτσο Βενέτσια,τη Φοντάνα ντι Τρέμη, το Πάνθεον ,τις Πλατείες Ισπάνια,και Ντιπόπολο και θα καταλήξουμε στο Κολοσσαίο. Εάν μας το επιτρέψει ο χρόνος επίσης μπορούμε να δούμε την Παπική εκκλησία Σάντα Μαρία Μαντζόρε και να επισκεφτούμε και τις κατακόμβες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Δείπνο. 

ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας για μία ξεχωριστή εμπειρία  που θα μας μείνει αξέχαστη. Η ημέρα έχει δύο ξεχωριστούς προορισμούς ,μοναδικούς .Φεύγουμε από τη Ρώμη με προορισμό το Τίβολι ,όπου θα επισκεφτούμε τους κήπους της Βίλλας ντ' Έστε. Η Βίλα ντ' Έστε είναι μια ιστορικής αξίας έπαυλη του 16ου αιώνα στο Τίβολι, 32 χιλιόμετρα ανατολικά της Ρώμης. Είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής, οι δε κήποι της με τα δεκάδες μνημειώδη συντριβάνια επηρέασαν την εξέλιξη της κηποτεχνίας και της αρχιτεκτονικής τοπίου σε όλη την Ευρώπη και έγιναν σύμβολο της αναγεννησιακής αισθητικής και θα απολαύσουμε μία μοναδική μουσική παράσταση που πρωταγωνιστές είναι τα νερά  του κήπου. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το μεσαιωνικό χωριό Ορβιέτο και το πιο γνωστό αξιοθέατο της πόλης είναι ο γοτθικός-ρωμανικός καθεδρικός ναός του Ορβιέτ και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Πότσο ντι Σαν Πατρίτσιο , ένα πηγάδι βάθους 62 μέτρων και με διπλή ελικωτή σκάλα, το Παλάτι του Πάπα, το Παλάτσο ντελ Καπιτάνο ντελ Πόπολο και το οχυρό Αλμπόρνοζ.Η πόλη είναι γνωστή για το λευκό ξηρό κρασί της καθώς και ηπαραδοσιακή γουρουνοπούλα . Επιστροφή στη Ρώμη θα έχουμε ελεύθερο χρόνο.Δείπνο στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση.

ΠΕΠΜΤΗ ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση από τη Ρώμη ,μετά από το πρωινό μας ,με προορισμό το λιμάνι της Ανκόνα. Επιβίβαση και τακτοποίηση στις καμπίνες μας .Διανυκτέρευση εν πλω ,λοιπόν.

ΕΚΤΗ ΗΜΕΡΑ

Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας ,επιβίβαση στο πολυτελές λεωφορείο του γραφείου μας.Και επιστρέφουμε στη πόλη μας την Αθήνα.

ΤΙΜΗ από 435 ευρώ

Περιλαμβάνονται:

Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, με κλιματιζόμενο πούλμαν

Δύο διανυκτερεύσεις στο πλοίο σε τετράκλινη εσωτερική καμπίνα 

Τρείς διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στη Ρώμη

Πρωινό και ένα δείπνο καθημερινά εκτός πλοίου

Έμπειρος αρχηγός συνοδός του γραφείου μας

Επίσημος ξεναγός

Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π.

Οι φόροι των πόλεων,check point ανέρχονται 35 ευρώ.

 

 

Τρόπος πληρωμής:

Προκαταβολή με τη δήλωση συμμετοχής 200 ευρώ και το υπόλοιπο ποσό θα πρέπει να εξοφληθεί 15 ημέρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής.Η προκαταβολή καθώς και η εξόφληση θα πραγματοποιείται σε τραπεζικό μας λογαριασμό στη Τράπεζα Πειραιώς με IBAN GR 0901719090006909138051668 (όνομα δικαιούχου ΡΟΚΚΟΣ EE).Σε περίπτωση ακύρωσης ,με δική σας υπαιτιότητα,επιστροφές των προακαταβολών θα γίνονται 21 ημέρες  πριν την αναχώρηση της εκδρομής.(αυστηρή πολιτική ξενοδοχείων - καραβιών).

 

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί με τη προϋπόθεση της επάρκειας των συμμετοχών.

 

 

 

 

 

 

Next Article ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ έρχεται..............
Print
7069

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Εκδώστε το εισιτήριό σας (Ακτοπλοικά, Αεροπορικά και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Μετά την έκδοσή τους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή τους.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ