X
Οργανωμένα Ταξίδια στο Εξωτερικό
ΘΡΑΚΗ-ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ
rcktravel

ΘΡΑΚΗ-ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΘΡΑΚΗ-ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΑ-ΞΑΝΘΗ-Λ.ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ-ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ-ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ-ΚΑΒΑΛΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ:21/11/2019 έως 24/11/2019

1η ΜΕΡΑ:ΑΘΗΝΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συγκέντρωση και αναχώρηση με προορισμό  την γνωστή σε όλους πόλη του καπνού και των μιναρέδων ,την Κομοτηνή. Η Κομοτηνή  με το φυσικό της πλούτο αλλά και τα περίφημα αξιοθέατα της  όπως τον Πύργο του Ωρολογίου ,το δάσος της Νυμφαίας με τα πεύκα, το Φρούριο και το βυζαντινό τοίχος φημισμένο ως το αρχαιότερο μνημείο της πόλης, το μαρμάρινο κεντρικό Ηρώο και το Ίδρυμα Ν.Ζ. Παπανικολάου σάς προκαλεί να ανακαλύψετε τα πολυπολιτισμικά μυστικά της. Άφιξη και τακτοποίηση στο επιλεγμένο μας ξενοδοχείο  .Δείπνο και διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ:ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ-ΞΑΝΘΗ-Λ.ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ-ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για ένα τόπο με πολλές κουλτούρες, παραδόσεις και θρησκείες, τα Πομακοχωρια. Τα Πομακοχώρια ονομάζονται τα χωριά στον ορεινό όγκο της Ροδόπης με Πομακικό πληθυσμό  κατά κύριο λόγο και με θρήσκευμα τον μουσουλμανισμό. Λόγω του ορεινού χαρακτήρα της περιοχής τα Πομακοχώρια έχουν διατηρήσει το γραφικό χαρακτήρα τους, την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των σπιτιών και τον ιδιαίτερο πολιτισμό των Πομάκων. Ελεύθερος χρόνος για να θαυμάσετε τόσο την απαράμιλλη φύση όσο και την πολυπολιτισμική ιδιαιτερότητα της περιοχής. Επόμενος σταθμός μας η γοητευτική Ξάνθη. Τα αξιοθέατα της πόλης δεν είναι λίγα με κυριότερο τον ιστορικό πυρήνα στο βόρειο τμήμα της, την Παλιά Πόλη Ξάνθης. Θα θαυμάσουμε  την κεντρική πλατεία της πόλης, Πλατεία Δημοκρατίας, με σημείο κατατεθέν το μεγάλο ρολόι, τις καπναποθήκες, που αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της πόλης, το  Λαογραφικό Μουσείο , την Πινακοθήκη και τέλος θα έχουμε ελεύθερο χρόνο  στην όμορφη παλιά πόλη για προαιρετικό γεύμα  .Τελευταίος μας σταθμός για σήμερα το σημείο όπου η Λίμνη Βιστωνίδα ενώνεται με το Θρακικό Πέλαγος, το Πόρτο Λάγος. Ελεύθερος  χρόνος και  επίσκεψη στο μετόχι του Αη Νικόλα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Κομοτηνή. Δείπνο .Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ:ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη δεύτερη πρωτεύουσα της Οθωμανικής αυτοκρατορίας βγαλμένη από τις Χίλιες και Μία Νύχτες, την Αδριανούπολη. Η Αδριανούπολη (στα τουρκικά Edirne) αριθμεί σήμερα 150.000 κατοίκους. Ιδρύθηκε το 125 μ.Χ. από τον Ρωμαίο αυτοκράτορα Αδριανό και υπήρξε πρωτεύουσα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας για 92 χρόνια, έως την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης. Θα θαυμάσουμε τα ερείπια των Ορθόδοξων Ιερών Ναών, τα μουσουλμανικά Τεμένη και το Μουσείο Υγείας. Θα επισκεφτούμε ακόμη στο Κάραγατς, το Σιδηροδρομικό Σταθμό της γαλλικής εταιρείας Σιδηροδρόμων, όπου στάθμευε το Όριαν Εξπρές. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Κομοτηνή. Δείπνο .Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ:ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΚΑΒΑΛΑ- ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για μια από τις καλλονές της Μακεδονίας, την Καβάλα. Θα θαυμάσουμε   τις Καμάρες, ίσως το πιο χαρακτηριστικό σημείο και κτίσμα της πόλης της Καβάλας, το μουσείο καπνού τον μεγαλοπρεπή ναό του Αγίου Παύλου ο οποίος βρίσκεται σε έναν από τους κεντρικότερους και πιο εμπορικούς δρόμους της πόλης στην οδό Ομόνοιας, το αρχαιολογικό μουσείο και φυσικά το σήμα κατατεθέν της πόλης το περίφημο κάστρο της. Ελεύθερος χρόνος. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για την πόλη μας. Άφιξη αργά το απόγευμα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI:

 • Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές,  με  σύγχρονο κλιματιζόμενο υπερυψωμένο τουριστικό λεωφορείο τελευταίας τεχνολογίας

 • Έμπειροι  οδηγοί  με άριστη γνώση των  δικτύων των πόλεων και επαγγελματική αδεία οδήγησης.

 • Διόδια αυτοκινητοδρόμων  και έξοδα παρκινγκ.

 • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις  σε   επιλεγμένο ξενοδοχείο 3* στην πόλη της Κομοτηνής.

 • Πρωινό continental σερβιριζόμενο καθημερινά

 • Έμπειρος    αρχηγός – συνοδός  του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της  εκδρομής

 • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης με την Ευρωπαϊκή Πίστη. (74646 / 115307)

 • Φ.Π.Α. εκδρομής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ποτά, Αχθοφορικά, Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.

 • Ότι αναφέρετε στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

 • Τοπικοί δημοτικοί φόροι όπου απαιτούνται.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

165€

215€

Print
68

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Εκδώστε το εισιτήριό σας (Ακτοπλοικά, Αεροπορικά και ΤΡΑΙΝΟΣΕ) συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας. Μετά την έκδοσή τους, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αποστολή τους.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ